Rehabilitáció

Van napi 15 perce?

Napi 15 perc torna a rehabilitáció szerves része, a rendszeresen végzett mozgás javítja a COPD betegek közérzetét, a fizikai teherbíró képességüket nagy mértékben növeli. Dr. Kerti Mária, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet gyógytornásza légzőszervi panaszokkal élő betegek segítségével mutatja be a COPD betegek számára ajánlott gyakorlatokat.

COPD
COPD
A videóban bemutatott gyakorlatsor pont 15 percet vesz igénybe. A negyedóra annyira elég, hogy a beteg átmozgassa a tüdejét, de természetesen minden gyakorlatot lehet hosszabb ideig végezni.
Köszönjük a Korányi Intézet betegeinek: Anga Bélának, dr. Horváth Balázsnak és Varga Katának, hogy részvételükkel támogatták a film elkészítését. Elmondásuk szerint azért is vállalták a szereplést, mert azt remélik, hogy a légzőszervi betegek követik őket és rendszeresen tornáznak a saját egészségük érdekében. 

A gyakorlatokat dr. Kerti Mária, a Korányi Intézet gyógytornásza mutatja be és magyarázza folyamatosan, hogy mit, miért és hogyan kell csinálni, hogy az valóban hatékony legyen. 

Tornázzunk együtt! Váljék egészségükre! Videó
https://copd.info.hu/./pages/copd/contents/article/287/pics/lead_original.png

A Rehabilitáció további népszerű anyagai

TRIMMEL ANNA / SZÉKESFERHÉRVÁR „Féltem a tüdőmet” Tovább olvasom + DOMBÓVÁRI MÁTYÁS / SZOLNOK „Tudtam, nem kerülöm el a sorsomat” Tovább olvasom + DOMSITS TAMÁS / GYŐR „Nekem semmiféle nikotinéhségem nem volt” Tovább olvasom + REHABILITÁCIÓ COPD betegek rehabilitációja Tovább olvasom +

Szokjon le a dohányzásról! Segítünk!

Töltsd le - Gond egy szál se! - Applikációnkat

Ingyenes telefonos leszokás támogatás:
06 80 44 20 44